تبلیغات
مهندسی صنایع غذایی - ازمایش خلوص روغن

مهندسی صنایع غذایی

Industry and Technology Food

ازمایش خلوص روغن

تشخیص خلوص روغن زیتون:

روش ازمون:

۲۰g نمونه روغن زیتون+۶ قطره H2SO+ یک قطره HNO3 داخل

۱ لوله ازمایش ریخته و به مدت ۵min در بن ماری گذاشته.

رنگ روغن زیتون خالص:زرد روشن یا زرد مایل به سبز

در صورت وجود ناخالصی رنگهای دیگر مثل قهوه ای ایجاد

می شود همانطور که در عکس زیر نشان داده شده.

تشخیص خلوص روغن بادام تلخ:

نوع ازمون : ازمون بی بر

روش کار:

۵cc نمونه روغن بادام تلخ+۱cc معرف بی بر را داخل ۱ لوله

ازمایش ریخته و به مدت ۱۵min در بن ماری گذاشته و وضعیت

رنگ را بررسی می کنیم.

رنگ روغن بادام خالص :قهوه ای روشن

در صورت وجود ناخالصی رنگ صورتی ایجاد می گردد.

تصویر ان در زیر گذاشته شده است.

تشخیص روغن کنجد:

نوع ازمون: ازمون بدوئن

روش کار:

۲cc نمونه روغن کنجد+۱cc  HCL حاوی۱٪ ساکارز را در لوله

ازمایش ریخته و به مدت ۵min ان را ثابت گذاشته

رنگ قرمز نشاندهنده حضور سزامول است(سزامول انتی

اکسیدان روغن کنجد است)

رنگ قهوه ای ممکن است به وسیله روغن های دیگر ایجاد گردد.



با توجه به نمونه های فوق هیچ کدام از روغن ها خالص نیستند !!!


Weblog Themes By Pichak

نویسندگان

تماس با ما

آمار سایت

بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :