تبلیغات
مهندسی صنایع غذایی - عدد اسیدی و اسیدیته

مهندسی صنایع غذایی

Industry and Technology Food

عدد اسیدی و اسیدیته

هدف = پیشرفت فساد هیدرولیکی را اندازه می گیرد.

روش کار:
20 گرم نمونه روغن سرخ کردنی اویلا را توزین کرده و 10 سی سی اتانول و سپس 5 قطره فنول فتالئین به آن اضافه کرده و با سود 0.1 نرمال تیتر کردیم تا رنگ صورتی کم رنگی حاصل شد.

حجم سود مصرفی = 1/4 سی سی 

نرمالیته=0.1

وزن نمونه= 20 گرم


 عدد اسیدی = n x v x28.2 تقسیم بر  w

عدد اسیدی = 0/197 

اسیدیته = 56/1   n x v x  

 اسیدیته =0/392





Weblog Themes By Pichak

نویسندگان

تماس با ما

آمار سایت

بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :