تبلیغات
مهندسی صنایع غذایی - آزمایش عددپراکسید

مهندسی صنایع غذایی

Industry and Technology Food

آزمایش عددپراکسید

روش کار:

5 گرم روغن +  30 سی سی مخلوط اسید استیک کلروفرم و 0.5 میلی گرم یدید پتاسیم اشباع داخل ارلن ریخته و به مدت 1 دقیقه در تاریکی قرار می دهیم.

سپس به آن 30 سی سی آب مقطر و 2 سی سی چسب نشاسته اضافه کرده و با تیوسولفات سدیم 0.01 نرمال تا بی رنگ شدن تیتر می کنیم.

آزمون بالا را یکباربا نمونه و یکبار بدون روغن بعنوان آزمون شاهد انجام می دهیم:

Vs = حجم مصرفی برای نمونه = 2/2

Vb= حجم مصرفی برای شاهد = 17

W = وزن نمونه = 5

N نرمالیته تیوسولفات سدیم = N 01/0

 عدد پراکسید = 29/6




Weblog Themes By Pichak

نویسندگان

تماس با ما

آمار سایت

بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :