تبلیغات
مهندسی صنایع غذایی - استانداردهای تخصصی صنایع غذایی

مهندسی صنایع غذایی

Industry and Technology Food

استانداردهای تخصصی صنایع غذایی

مزایای به كارگیری استاندارد : 

طرح ریزی، پیاده سازی ، اعمال ، حفظ و به روز آوری یك سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی با هدف تأمین محصول های منطبق با مصرف مورد نظر و ایمن برای مصرف كننده. 

اثبات تطابق با الزام های قانونی و مقررات ایمنی مواد غذایی قابل كاربرد. 
ارزیابی و بررسی الزام های مشتری و اثبات انطباق آنها با الزام های توافق دو جانبه با مشتری كه مربوط به ایمنی موادغذایی بوده و موجب افزایش رضایت مشتری می شود. 
ایجاد ارتباط اثر بخش در مورد موضوع های ایمنی مواد غذایی با تأمین كنندگان، مشتریان و ذی نفعان در زنجیره مواد غذایی. 
ایجاد طرح HACCP (شناسایی خطرها، مشخص كردن نقطه كنترل بحرانی و غیره).
سیستم كنترل مدارك و سوابق در زنجیره ایمنی مواد غذایی و سیستم كنترل ابزار بازرسی و آزمون
سیستم كنترل خرید و ارزیابی پیمانكاران فرعی.
سیستم كنترل محصول نامنطبق.
سیستم طرحریزی و تحقق محصول های ایمن و سیستم ردیابی، شناسایی و فراخوانی محصول.
سیستم ایجاد برنامه های پیش نیازی.
سیستم آموزشی تخصصی و سیستم ممیزی زنجیره ایمنی مواد غذایی و سیستم پایش نقاط كنترلی.
سیستم سنجش رضایت و شكایت های مشتری و امور خدمات مشتریان.

******

. GMP چیست ؟

2. HACCP چیست ؟

3. ISO 22000 چیست ؟

4. ISO 22002 چیست ؟

5. ISO 22005 چیست ؟

6. ISO 9001 چیست ؟

7. ISO 14001 چیست ؟

8. ISO 17025  چیست ؟

9. ISO SFBB چیست ؟

10. تربیت مشاور چیست ؟


و گلوبال گپGlobal G.A.P  (یورپ گپ) چیست؟



Weblog Themes By Pichak

نویسندگان

تماس با ما

آمار سایت

بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :