تبلیغات
مهندسی صنایع غذایی - ( SFBB (safer food ,better business :

مهندسی صنایع غذایی

Industry and Technology Food

( SFBB (safer food ,better business :

پس از تحقیقات و مصاحبه با دست اندر کاران هتل ها و رستوران ها و شناخت موانع و مشکلات اجرای سیستم های بین المللی، مراجع قانونی انگلستان، راهنمای بهداشت غذا مبنی بر SFBB را موثرترین راه تشخیص دادند . SFBB سیستم خاص ایمنی غذا در هتل ها، Fast food ها، کترینگ ها و آشپزخانه ها می باشد . که شرکت Oxford cert universal انگلستان مجاز به صدور گواهینامه آن می باشد .

از جمله مزایای سیستم SFBB :

  • · تشخیص ماموریت اصلی سازمان و بکارگیری سیستم در نقاط ضعیف مرتبط با ماموریت اصلی – به طور مثال تمرکز بر آشپزخانه – پخت و سرو غذای با کیفیت و مشتری راضی ....
  • · عدم نیاز به تهیه مستندات
  • · هزینه های کاهش یافته برای اجرای همه گیر
  • · تمرکز بر مدیریت، پرسنل آشپزخانه و سرو غذا
  • · ارائه آمزس های سریع و کارا به پرسنل جهت انجام وظایف
  • · حصول اطمینان مشتری از بهداشت غذای مصرفی
  • · کاهش شکایات مشتری و ارتقاء سطح رضایت مشتری
  • · عدم نیاز به مستند سازی
  • · کاهش هزینه اجرایی سیستم نظیر کپی، استخدام پرسنل تضمین کیفیت
  • · برنامه ریزی و سازماندهی از زمان دریافت مواد اولیه تا تبدیل به محصول نهایی
  • · کنترل و رهبری انجام کار پرسنل
  • · استفاده از تجهیزات بهداشتی و استفاده کارا از ابزارها و امکانات در اختیار
  • · اجرای سیستم به عنوان زیر ساخت مناسب جهت ارتقاء و نیل به سایر سیستم های استاندارد بین المللی
  • · سهل الوصول بودن سیستم در پیاده سازی نسبت به استاندارد های مدیریت کیفیت

Weblog Themes By Pichak

نویسندگان

تماس با ما

آمار سایت

بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :