تبلیغات
مهندسی صنایع غذایی - زعفران های تقلبی بسیار خطرناك هستند !

مهندسی صنایع غذایی

Industry and Technology Food

زعفران های تقلبی بسیار خطرناك هستند !

در حال حاضر "صفار الزعفران" در کشور عربستان به جای زعفران عرضه و به حجاج ایرانی و افغانی فروخته می شود و به دلیل گرانی زعفران، خرید این محصول زیاد است و دستفروشان، فروشگاه های داخل هتل های عربستان و سوریه این ماده را می فروشند.

طبق نظریه آزمایشگاه های غذای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران پودر رنگی مذکور، رنگ شیمیائی و غیر مجاز است و مصرف آن عوارض کبدی و کلیوی را به همراه دارد.

این ماده ی خطرناک ساخت عربستان است و با وجود غیراستاندارد بودن به طور گسترده در بازار ایران عرضه شده است.
بر اساس مدارک معتبر علمی، رنگ تارترازین، در بسیاری از کشورها از جمله ایران، به عنوان یکی از مضرترین و حساسیت زا ترین رنگ های مصنوعی شناخته شده است و استفاده از آن نیز غیرمجاز و خطرناک اعلام شده است.


Weblog Themes By Pichak

نویسندگان

تماس با ما

آمار سایت

بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :