تبلیغات
مهندسی صنایع غذایی - خرمالو فشارخون را کاهش می دهد !

مهندسی صنایع غذایی

Industry and Technology Food

خرمالو فشارخون را کاهش می دهد !

با توجه به رسیدن فصل این میوه، مصرف آن به دلیل وجود عناصری مانند پتاسیم و منیزیم در خرمالو به آن خاصیت کاهش دهنده چربی (کلسترول بد LDL) و فشارخون داده و به همین دلیل این میوه برای سلامتی بیماران قلبی و افراد دارای چربی و فشارخون بالا بسیار مفید است.
همچنین خرمالو به دلیل داشتن مقدار زیادی فیبر و مواد آنتی اکسیدانی مانند ویتامین سی C ، خاصیت ضد سرطانی دارد.
خرمالو سرشار از ویتامین ها A ، B1، B2، B3، C و مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم است.

وی یادآور شد هر یک از این مواد معدنی نقش موثری در سلامتی و تندرستی بدن ایفا می کنند بطور مثال کلسیم در رشد کودکان و حفظ انرژی برای بزرگسالان ، موثر است و آهن موجود در آن نیز در خون سازی نقش دارد.

همچنین میزان مواد قندی خرمالو برای مبتلایان به بیماری قند، مضر نیست.




Weblog Themes By Pichak

نویسندگان

تماس با ما

آمار سایت

بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :